Med vores brede sortiment og avancerede teknologi giver vi gulvlæggere premiumprodukter af højeste kvalitet. Under Casco Floor Expert har vi samlet alle de produkter, du skal bruge for at kunne lægge og efterbehandle professionelle gulve.

 

avjämningsmassor

Forskellige typer gulv- og reparationsspartel

Hånd - Håndspartel

Når du skal bruge en hurtig håndspartel til reparation eller helt udfyldning af mindre flader, så er vores håndspartel det rigtige valg.I produktgruppen Hånd findes mange typer hånd- og reparationspartel til forskellige professionelle anvendelser. Spartelmassen er klar til at blive coatet alt fra 30 minutter op til cirka 16 timer efter påføring, alt afhængig af det valgte produkt. Lagtykkelsen kan variere mellem 0,5 og 20 mm. Alle produkter giver naturligvis en jævn og flot tæppebar overflade.

Flow - Flydespartel

For at få det bedst mulige byggeri skal fundamentet vælges og udføres med omhu. Med Casco Floor Expert bliver valget nemmere. I produktgruppen Flow tilbyder vi professionelle selvnivellerende afretningsmasser til de fleste typer applikationer og underlag. Det er lige meget, om arbejdet skal gå rigtig hurtigt eller løbe over længere tid, eller om det involverer finjustering medrigtig tynde lag i forhold til kassefyld i vådrum. Uanset hvad har vi produkterne. Vores afretningsmasser er af højeste kvalitet og giver dig maksimal fleksibilitet i dit daglige arbejde.

Værktøj og tilbehør

PZG

Stabiliserende glasfiberarmeringsnet

PZG er et revneoverbyggende glasfiberarmeringsnet til stabilisering af eksisterende underlag, der kombineres med Casco Floor Expert afretningsmasser og håndspartelmasse. Den er alkalibestandig, stressbestandig over for bevægelse og har meget høj trækstyrke. Kan erstatte armeringsjern.

Emballage: 1x25m rulle

armeringsnät av glasfiber för avjämningsmassa
Renotex

Multiaksial glasfiberforstærkningsmåtte

Renotex er en glasfiberarmeringsmåtte beregnet til at blive brugt som ekstra forstærkning ved nivellering sammen med APF. Den multiaksiale struktur af glasfiberstoffet giver en stærk forstærkning i alle retninger.

Emballage: 1,20x42m rulle

Armeringsmatta i glasfiber
NIVEAU pindE

60 mm høj

Bruges til at nå det ønskede niveau med selvnivellerende nivelleringsmasse.

Emballage: 50 stk

nivåpinnar till avjämningsmassa
DEAKTIVERER LISTE

Skummad polytetenlist

Anvendes ved udhældning af selvnivellerende blanding.

Emballage: 5 stk, 30x30x2000 mm

avstängarlist för avjämningsmassa

Flere produkter i Casco Floor Expert-serien