En løsning, der gør arbejdet lettere. Nu er der kun brug for ét mærke for at skabe gulve af høj kvalitet. Casco Floor Expert er den professionelle serie til succesfuldt arbejde og er sikker og nem at bruge. Med overskuelig emballage og brugervenlige produkter gør vi livet lidt nemmere for dig, der er gulvlægger.

Med Casco Floor Expert ender du ikke i en klæbrig situation!

Hvert gulv er unikt og ved valg af lim skal du bl.a. a. tænke på arbejdsmiljø, underlag, konstruktion, lovkrav og sikkerheds- og sundhedsfaktorer. Derudover skal slutresultatet være rigtig professionelt fra dag ét, men også holde i mange år frem. 

 

Casco Floor Expert-produkterne er specielt designet til gulvlæggere - det skal være nemt at vælge det rigtige produkt og få succes.

golvläggare mattlim golvlim

Vælg område og læs mere om vores Casco Floor Expert produkter

Vi er din pålidelige partner, som giver dig personlig og kompetent support.

Hos os handler kompetence primært om tætte relationer og gensidig udveksling.

  • Vi har et tæt samarbejde med Sveriges gulvbelægning entreprenører, hvilket betyder, at vi hele tiden får nye ideer til applikationer og forslag til forbedringer af vores eksisterende produkter. Kæmper du med nye materialer, ukendte underlag eller komplekse byggeprojekter?
  • Til distributionskæden vi leverer et komplet udvalg af gulvprodukter til dine gulvkunder. Vi hjælper med projektsalg og produktvalg for den bedste kundeservice.
  • Som privatperson du henvender dig til et velassorteret byggemarked eller specialbutik. De hjælper dig med at træffe det rigtige produktvalg til dit projekt.

Hos os er du aldrig alene. Som kunde hos os har du konstant adgang til dit eget Casco Floor Expert team. Vores sælgere og teknikere står altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.
 

KONTAKT OS HER