Der findes forskellige typer gulvlim såsom tæppelim, parketlim og flere forskellige lime til limning af plasttæppe. Alle gulvlime er tilpasset både til forskellige gulvunderlag men også til overfladematerialets egenskaber. Derfor er det vigtigt at bruge den rigtige gulvklæber for at resultatet bliver godt.

Vi fokuserer dog ikke udelukkende på underlaget og overfladelaget ved udvikling af nye lime, vi forsøger også at optimere følgende egenskaber:

Åbningstider/samlingstid

Forskydningsstyrke/hærdningstid

Fremtrædende limlinjer

Monteringsegenskaber/klæbrighed

Elasticitet

Filmdannende egenskaber

Anvendelsesegenskaber

Gulvlim til alle forskellige typer gulvmaterialer

Alle vores gulvlim er testet og kvalitetskontrolleret for at være nemme at arbejde med, samtidig med at de er holdbare og kan modstå det hårde miljø, som mange gulve udsættes for. Vi har gulvlim til plasttæppe, vådrumstæppe med fugtspærre, tæppe, parketgulv, spånplader og meget mere.

Gulvvarme
Alle vores lime kan bruges til gulve med gulvvarme. Gulvvarmekabler og vandbåren gulvvarme påvirker hærdningen af ​​gulvlimen forskelligt. Læs produktbladet for, hvad der gælder for den respektive gulvlime.

 

Plastmåtte - PVC

PVC måtte
Dagens sortiment af plastgulve er komplekst og bredt med attraktive overfladematerialer til næsten alle miljøer. Fra lette og fleksible vinylgulve til hjemmebrug til hårde skridsikre gulve til hospitaler og store husholdninger. Vores lime er tilpasset hvert overflademateriale og dets specifikke krav, med nem påføring og pålidelige resultater.

Egnede gulvlime

 

CascoProff Extra

CascoProff HighTack

Linoleum

Linoleum er et naturligt overflademateriale fremstillet af korkmel, linolie, fyrreharpiks og træmel. Den er slidstærk og fleksibel og har gode isolerende egenskaber. Derfor er linoleum en populær mulighed til både bolig- og arbejdsmiljøer. Vores lime egnet til linoleum er nemme at påføre og indeholder lave vandniveauer for at eliminere risikoen for gulvtæppet.

Egnede gulvlime

CascoLin Plus

CascoLin Extra

 

Tekstiltæppe

Grove typer tekstilgulve - kokosfiber, jute, sisal og action back - er mere krævende at lægge end simple tæpper med skumbagside. Vi tilbyder derfor lim med et ekstra stærkt bid til mere svære at lime tekstiler. Til mindre komplicerede installationer har vi vandbaseret lim med tapeeffekt for at gøre det nemt at skifte i fremtiden.

Egnede gulvlime

CascoProff Textile

CascoProff TapeFix

Gummi måtte

Gummigulve er robuste, fleksible og alsidige og har den fordel, at de kan modstå ekstremt høje belastninger. Vi leverer hårde, gennemprøvede lime til både stærkt udsatte gulve og lettere monterede overfladematerialer, alt sammen tilpasset forskellige typer belastninger.

Egnede gulvlime

CascoProff Extra

CascoThan 2K

Træ - Parketgulv

Træ er et levende materiale, der bevæger sig. Limet trægulv er næsten lydløst, da det følger dine bevægelser uden generende knirken. Vores lime er velegnede til de fleste typer trægulve og udlægningsmetoder. Desuden kan de også bruges på fugtig beton med op til 85 % RF.

Egnede gulvlime

 

Parkett Elastic Comfort

Særlig

Svært limbare underlag, særlige krav eller usædvanlige klimatiske forhold? Casco Floor Expert har en bred vifte af produkter til alle typer situationer. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at finde et produkt til netop dine behov.

Egnede gulvlime

CascoProff Conductive

Casco Contact

Golvlim mattlim parkettlim
limma textilmatta

Emissioner og EMICODE

Emicode er et klassifikationssystem baseret på produkters emissioner, de kemiske stoffer, som et materiale fordamper til luften. Baseret på GEVs kontrolmetoder og kriterier kan et produkt forsynes med GEVs varemærkebeskyttede symbol. Dette forenkler sammenligninger mellem forskellige produkters emissioner. Husk at tage højde for emissionen af ​​flygtige organiske forbindelser, VOC, ikke kun under monteringen af ​​gulvmaterialet, men også under gulvkonstruktionens levetid.

EMICODE® EC1
Denne kategori er tildelt produkter, der har meget lave emissioner. Kategorien betyder, at produkter lever op til de strengeste miljø- og sundhedskrav.

EMICODE® EC1PLUS
Dette er premium-kategorien. Den blev introduceret i 2010 og kræver endnu højere og strengere grænseværdier end den bedste kategori EC1.

Nogle gange er der også et R i baggrunden af ​​EMICODE logoet, det betyder at produktet er "reguleret" og skal bruges sammen med værnemidler, fx beskyttelseshandsker, briller mv.

golvlim med låga emissioner

Værktøj og tilbehør

TIL MONTERING AF VÅDRUMSTÆPPE

Limspartel 6109, 23 cm bred: 4 m²/l
Limspartel 6108, 28 cm bred: 4-5 m²/l 

De er lavet af plast med karbidtænder.

Forbrug og overfugtning falder, når sprederen slides, så skift sprederen efter ca. 2.500 m².
Emballage: 1 stk.

limspridare
TIL MONTERING AF TRÆ

Limspartel 6119, 23 cm bred: 1 m²/l
Limspartel 6118, 23 cm bred: 2-3 m²/l 

De er lavet af plast med karbidtænder.

Forbruget og overvædningen falder, når sprederen slides, så skift sprederen efter ca. 2.500 m².
Emballage: 1 stk.

limspridare

Flere produkter i Casco Floor Expert-serien